Τις οικονομικές καταστάσεις των 14 ομάδων Α’ Κατηγορίας για το ημερολογιακό έτος 2024 δημοσιοποίησε η ΚΟΠ, όπως προνοείται από τα Κριτήρια UEFA. Επίσης, δημοσιοποιήθηκαν τα χρήματα που πλήρωσαν σε διαμεσολαβητές (ατζέντηδες) για την περίοδο 1η Ιανουαρίου 2024 – 31η Δεκεμβρίου 2024. Η Πάφος FC δήλωσε έσοδα το εξωφρενικό για τα κυπριακά δεδομένα ποσό των €26.096.098 και έξοδα €23.105764.
Mισθολόγιο ποδοσφαιρικού τμήματος 7.900.000 ευρώ και ζημιά 2,400.000 ευρώ παρουσίασε για το 2024 η Πάφος FC. Οι μισθοί των παικτών ανέρχονται στα 7,9 εκατ. ευρώ, ενώ ποσοστό 80% αυξημένο σε σχέση με το 2023 (χωρίς να διευκρινίζεται το ποσό) δόθηκε σε μπόνους επίτευξης στόχων. Σύμφωνα με την οικονομική κατάσταση της Πάφος FC, άλλα 2,900.000 ευρώ δαπανήθηκαν σε έξοδα μετεγγραφών παικτών (μανατζερικά και άλλα).
Προ ημερών, η Πάφος είχε δημοσιεύσει τις οικονομικές καταστάσεις και σημείωσε πως ξοδεύτηκαν 2,5 εκατ. ευρώ για το προπονητικό κέντρο της ομάδας, 4,1 εκατ. ευρώ σε οφειλές προς το κράτος και 1,1 στις ακαδημίες. Τονίζεται πως η Πάφος FC δεν οφείλει χρήματα σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα ή σε άλλα εξωτερικά μέρη. Όλα τα δάνεια προέρχονται από δανεισμό που παρείχε ο Ρομάν Ντουμπόφ, υπό όρους που είναι ευνοϊκοί για τον Σύλλογο.
Τα έσοδά αυξήθηκαν το 2024, λόγω της συμμετοχής στο UEFA Conference League και της γενικής αύξησης των εσόδων από εμπορικές δραστηριότητες.















