Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΣπιλέφσκι: «Είμαι πολύ θυμωμένος, έπρεπε να σκοράρουμε 3-4 τέρματα στο ημίχρονο»

Σπιλέφσκι: «Είμαι πολύ θυμωμένος, έπρεπε να σκοράρουμε 3-4 τέρματα στο ημίχρονο»

Απογοητευμένος και εκνευρισμένος δήλωσε ο Αλεξέι Σπιλέφσκι, μετά την ήττα του Άρη από την Ομόνοια με 1-2 στο ΓΣΠ. Ο Λευκορώσος τεχνικός σημείωσε πως η ομάδα του υπερίσχυσε στο πρώτο ημίχρονο και θα μπορούσε να είχε σκοράρει 3-4 τέρματα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Στην Λάρνακα είδαν όλοι τι έγινε, τρεις μέρες μετά επίσης. Σήμερα κάναμε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι, αλλά είναι πολύ οδυνηρό.

Ήταν δικό μας το λάθος σήμερα. Είμαι πολύ θυμωμένος. Αντί να πάρουμε 9 βαθμούς στα τρία τελευταία ματς, πήραμε μόνο ένα. Μας πληγώνει παρά πολύ αυτό, έτσι όμως είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να δούμε μπροστά. Είμαστε σε κομβικό σημείο».

Τι πήγε λάθος και δεν κατάφερε ο Άρης σήμερα να πάρει βαθμούς; «Στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να σκοράρουμε 3-4 τέρματα. Δεν τα καταφέραμε και δεν μπορούμε να μιλάμε με το αν».

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ