Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥΣε εξέλιξη οι συζητήσεις με Μάρτινς

Σε εξέλιξη οι συζητήσεις με Μάρτινς

Προτεραιότητα η σταθερότητα και η παραμονή

Η διοίκηση της Ομόνοιας Αραδίππου έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τον Ούγκο Μάρτινς, εξετάζοντας το ενδεχόμενο συνέχισης της συνεργασίας τους. Ο πρόεδρος του συλλόγου, Κώστας Χριστοφόρου, έπλεξε το εγκώμιο του Πορτογάλου τεχνικού, υπογραμμίζοντας την ικανότητά του να διαχειρίζεται τις απαιτήσεις της ομάδας.

«Είναι και δική του απόφαση, όμως γίνονται συζητήσεις. Θα κρίνουμε ανάλογα με τις εξελίξεις στο πρωτάθλημα», ανέφερε. Η πρόσφατη νίκη (σ.σ.: επί της Νέας Σαλαμίνας) έφερε ανακούφιση, αλλά η ομάδα δεν εφησυχάζει. «Παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι για την παραμονή», τόνισε ο Χριστοφόρου, επισημαίνοντας τη σημασία της σταθερότητας.

Παράλληλα, στάθηκε στη σημασία της οικονομικής ισορροπίας, με το μπάτζετ να παραμένει διαχειρίσιμο παρά τις προκλήσεις. «Ήταν λίγο πάνω από τις 500.000 ευρώ», είπε.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ