Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥΟμόνοια Αρ: Πανηγύρισαν με την ψυχή τους ένα σπουδαίο «διπλό»

Ομόνοια Αρ: Πανηγύρισαν με την ψυχή τους ένα σπουδαίο «διπλό»

Μια ματιά στη βαθμολογία είναι αρκετή για να καταδείξει πόσο σημαντική ήταν η νίκη της Ομόνοιας Αραδίππου επί της Νέας Σαλαμίνας και μάλιστα μέσα στην έδρα της. «Διπλό» σε ένα «ντέρμπι έξι βαθμών» αφήνοντας πίσω μια ομάδα με τους ίδιους στόχους, επτά ολόκληρους βαθμούς. Συν ο… μισός βαθμός σε περίπτωση ισοβαθμίας (είχε νικήσει και στον αγώνα του α’ γύρου) και τα «περιστέρια» έχουν εξασφαλίσει ένα μεγάλο προβάδισμα έναντι των ερυθρόλευκων της Αμμοχώστου.

Οι ποδοσφαιριστές του Ούγκο Μαρτίνς είχαν όλα εκείνα τα στοιχεία που οδηγούν στην επιτυχία σε τέτοιου είδους αναμετρήσεις. Επιβραβεύτηκαν με τη νίκη με 3-2 χάρις στα δύο τέρματα του Ζορζίνιο και το νικητήριο του Χρίστου Καλλή, ο οποίος θα ‘χει να λέει και στα εγγόνια του για το παρθενικό του γκολ στη μεγάλη κατηγορία.

Οι Αραδιππιώτες πανηγύρισαν με την ψυχή τους στο «διπλό» και άντλησαν δύναμη για τη συνέχεια, η οποία τους φέρνει αντιμέτωπους με την ΑΕΚ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Θα αναζητήσουν το βαθμολογικό κέρδος για να μπουν δυναμικά στα πλέι άουτ που θα ακολουθήσουν. Ο προπονητής τους, πάντως, δηλώνει αισιόδοξους για τους επόμενους οκτώ «τελικούς».

«Ήταν πολύ σημαντικοί οι τρεις βαθμοί, πρέπει να συνεχίσουμε με αυτό το σθένος, το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Κάναμε καλύτερο ματς κυρίως στο β’ ημίχρονο και πλέον τα επόμενα είναι τελικοί, πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια νοοτροπία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ούγκο Μάρτινς.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ