Δύσκολη αποστολή για την ομάδα του Παραλιμνίου, που μεταβαίνει σήμερα στη Λεμεσό για να αντιμετωπίσει την ΑΕΛ (19:00, Cytavision2). Οι βυσσινί, που προέρχονται από την εντός έδρας ισοπαλία (2-2) με την Ανόρθωση, παρουσιάζονται αποφασισμένη για τη νίκη. Πάνε στην έδρα της αντιπάλου τους με μοναδικό ζητούμενο το «διπλό».
Βρίσκονται σε δύσκολη βαθμολογικά θέση και μόνο με αυτό τον τρόπο θα αυξήσουν τις πιθανότητες επίτευξης του στόχου της παραμονής. Θα μπορέσουν να βρεθούν εκτός της ζώνης υποβιβασμού, θα ξεπεράσουν την ΑΕΛ και να πάρουν βαθιά ανάσα.
Ο Νταμίρ Κάναντι, στην τρίτη του επίσκεψη στο Στάδιο «Αλφαμέγα», θέλει να φύγει για πρώτη φορά νικητής. Δεν θέλει να μείνει η ομάδα του και πάλι με τις εντυπώσεις, αλλά να πάρει την ουσία. Συγκεκριμένα, απέναντι στον Απόλλωνα και τον Άρη, δέχθηκε ισάριθμες ήττες δεχόμενη γκολ στις καθυστερήσεις. Ο Αυστριακός τεχνικός επιθυμεί όπως η ομάδα του δώσει συνέχεια στην καλή εμφάνιση του δεύτερου ημιχρόνου κόντρα στην Ανόρθωση.
Ο τεχνικός των βυσσινί δεν υπολογίζει τους τραυματίες Νασιμέντο και Κοτσώνη, αλλά και τον Ανδρέου. Ο τελευταίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, λόγω ειδικής συμφωνίας με την ΑΕΛ αφού αγωνίζεται ως δανεικός από την ομάδα της Λεμεσού. Συμφωνία που δεν θα ισχύσει στη β’ φάση. Επανέρχεται ο Ιωάννου.














