Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Ένας (Ζε) Τούρπο στη γαλαζοκίτρινη μηχανή!

ΑΕΛ: Ένας (Ζε) Τούρπο στη γαλαζοκίτρινη μηχανή!

Ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ είναι και επίσημα ο Ζοζέ Κορέια, γνωστός ως Ζε Τούρπο. Ο 29χρονος επιθετικός από τη Γουινέα Μπισάου αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τη Νίζνι Ρωσίας μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Ζε Τούρμπο ξεκίνησε την καριέρα του από την Ίντερ και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε διάφορες ομάδες, με αποκορύφωμα την παρουσία του στην Κίνα. Με τη φανέλα της Ναντόνγκ Ζιούν, σημείωσε 34 γκολ, καταγράφοντας την πιο παραγωγική περίοδο της καριέρας του. Παράλληλα είναι και 13 φορές διαθνείς με την Εθνική ομάδα της Γουινέας Μπισσάου.

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Jose Correia (γνωστός και ως Ze Turbo), υπό τη μορφή δανεισμού από την ρωσική ομάδα FC Pari Nizhniy Novgorod μέχρι την ολοκλήρωση της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου.

Ο Ze Turbo (22/10/1996) αγωνίζεται κυρίως ως κεντρικός επιθετικός, με δυνατότητα να καλύψει και τις θέσεις των ακραίων επιθετικών, και είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Γουινέας-Μπισάου.

Καλωσορίζουμε τον Ze Turbo στην μεγάλη οικογένεια της ΑΕΛ και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία με την γαλαζοκίτρινη φανέλα».

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ