Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΗ συγκινητική αναφορά του Σιμεόνε στον πατέρα του: «Αυτό ήταν ένα δώρο από εκείνον»

Η συγκινητική αναφορά του Σιμεόνε στον πατέρα του: «Αυτό ήταν ένα δώρο από εκείνον»

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε μίλησε συγκινημένος για τον πατέρα του μετά τη μεγάλη νίκη της Ατλέτικο επί της Μπαρτσελόνα.

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε έφυγε για πρώτη φορά στην προπονητική καριέρα του νικητής από την έδρα της Μπαρτσελόνα οδηγώντας την Ατλέτικο στο 2-1 και στην κορυφή της LaLiga. Ο Αργεντινός τεχνικός έκανε ειδική αναφορά στον εκλιπόντα πατέρα του.

«Σήμερα ήταν τα γενέθλια του πατέρα μου. Έφυγε από τη ζωή πριν δύο χρόνια, αλλά ξέρω πως αυτό ήταν ένα δώρο από εκείνον», είπε φανερά συγκινημένος ο «Τσόλο».

«Είμαι χαρούμενος, η ομάδα μας υπέφερε, η Μπαρτσελόνα έπαιξε πολύ καλά, ήταν συνέχεια στην επίθεση. Κάναμε όμως ένα πολύ καλό παιχνίδι αμυντικά και ο Όμπλακ μάς βοήθησε να επιβιώσουμε. Η θεά τύχη ήταν με το μέρος μας και εκμεταλλευτήκαμε τις δύο από τις τρεις ευκαιρίες μας, ενώ η Μπαρτσελόνα είχε πολύ περισσότερες. Έχουμε ένα δυνατό σύνολο, αυτός είναι ο τρόπος μας για να αντιμετωπίσουμε δύο θηρία όπως είναι η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ», πρόσθεσε.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.
ΠΗΓΗ:sport-fm.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ