Ο προπονητής της Ομόνοιας 29ης Μαΐου, Γιώργος Πετράκης, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την ήττα από τον Εθνικό Άχνας στην Περιστερώνα, τονίζοντας ότι η ομάδα του είχε την ευκαιρία να πάρει τη νίκη, αλλά δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες της.
Αναλυτικά:
«Σε καμία περίπτωση δεν θέλαμε αυτό το αποτέλεσμα. Είχαμε μια πολύ καλή ευκαιρία να πάρουμε αυτό που αξίζαμε στο πρώτο μέρος. Δεν τα καταφέραμε και δεχθήκαμε ένα γκολ στο τέλος του πρώτου μέρους που μας άγχωσε. Μέσα σε όλα αυτά στο δεύτερο μέρος στην πρώτη είσοδο του αντιπάλου στην περιοχή μας δεχθήκαμε γκολ. Παρόλα αυτά χάσαμε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουμε. Τίποτα δεν χαρίζεται σε κανένα. Για να βρισκόμαστε εδώ και να μην παίρνουμε αυτό που μας αναλογεί βάσει των συγκυριών σίγουρα μας επηρεάζει. Το ποδόσφαιρο όπως και η ζωή είναι δοκιμασίες. Δεν θα παραδοθούμε όμως για κανένα λόγο. Ο μόνος δρόμος είναι η πίστη και να διορθώσουμε τις όποιες αδυναμίες.».
Για την κλήρωση στο κύπελλο με ΑΠΟΕΛ: «Δεν είναι ο στόχος μας το κύπελλο, κόντρα σε ένα πολύ καλό αντίπαλο. Σίγουρα όμως λόγω και της ιδιαιτερότητας του αντιπάλου θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».














