Παρασκήνια | Αθλητικά ΚύπρουΧΑΤ - ΤΡΙΚΤο τραγούδι του Ολυμπιακού για τη σκισμένη φανέλα του Φαλ (vid)

Το τραγούδι του Ολυμπιακού για τη σκισμένη φανέλα του Φαλ (vid)

Η ανάρτηση του Ολυμπιακού για τη σκισμένη φανέλα του Μουστάφα Φαλ.

Η φάση με τον Μπίλι Ερνανγκόμεθ να σκίζει τη φανέλα του Μουστάφα Φαλ στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα έγινε… viral.

Όλο το ΣΕΦ, ακόμη και ο Γιώργος Μπαρτζώκας, αντιμετώπισε με χαμόγελο αυτό που συνέβη στον Γάλλο γίγαντα. Η ΚΑΕ
Ολυμπιακός αφιέρωσε στον «Μους» ένα τραγούδι για την κατάλληλη περίσταση, το «I’ m sexy and I know it» («είμαι σέξι και το ξέρω»).

«Αυτή τη φορά παίζουμε διαφορετικά. Αντί για καλημέρα, λέμε καληνύχτα. Κορίτσια, κοιτάξτε το σώμα αυτό, ο Μουστάφα Φαλ γυμνάζεται», αναφέρεται στην ανάρτηση παραφράζοντας τους στίχους του γνωστού τραγουδιού.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.
ΠΗΓΗ:sport-fm.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ