Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣΕλλάδα: Χωρίς προβλήματα η προετοιμασία για Φινλανδία

Ελλάδα: Χωρίς προβλήματα η προετοιμασία για Φινλανδία

Με διπλή προπόνηση συνέχισε την προετοιμασία της η Εθνική Ελλάδας ενόψει της αναμέτρησης με τη Φινλανδία στο Φάληρο για την 1η αγωνιστική του Nations League.

Η προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδας για την αναμέτρηση με τη Φινλανδία στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την 1η αγωνιστική του Νations League συνεχίζεται. Οι διεθνείς με τη γαλανόλευκη έκαναν την Τετάρτη (4/9) διπλή προπόνηση υπό τις οδηγίες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, με τον Σέρβο τεχνικό να υπολογίζει κανονικά σε όλους τους ποδοσφαιριστές του.

Το πρωί οι διεθνείς έκαναν ζέσταμα και στη συνέχεια ο Γιοβάνοβιτς δούλεψε πάνω στην αμυντική τακτική. Στο απογευματινό πρόγραμμα μετά την προθέρμανση το βάρος δόθηκε στην επιθετική τακτική και ολοκληρώθηκε με δίτερμα.

Την Πέμπτη (5/9) η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 18.30, ενώ την Παρασκευή (6/9) οι διεθνείς θα προπονηθούν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.
ΠΗΓΗ:gazzetta.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ