Ο Λάμπρος Ιωάννου, νεαρός επιθετικός του Εθνικού Άχνας, βρέθηκε αντιμέτωπος με σοβαρή ατυχία, που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Σε πρόσφατο φιλικό αγώνα, ο Ιωάννου αποχώρησε τραυματίας, με την ιατρική διάγνωση να επιβεβαιώνει τα χειρότερα: ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου. Αυτό σημαίνει ότι ο ποδοσφαιριστής θα χρειαστεί τουλάχιστον έξι μήνες μέχρι να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους.
Πρόκειται για σημαντική απώλεια για την ομάδα της Άχνας, η οποία είχε ήδη πληγεί από τον ίδιο ακριβώς τραυματισμό του Μάριου Περατικού. Ο Ιωάννου, ένας από τους πιο υποσχόμενους νεαρούς παίκτες του Εθνικού, θα πρέπει τώρα να περάσει από μακρά και επίπονη διαδικασία αποκατάστασης. Η ομάδα και οι φίλαθλοι ελπίζουν σε μια γρήγορη και επιτυχημένη ανάρρωση, με την προσδοκία ότι ο Ιωάννου θα επιστρέψει πιο δυνατός στον αγωνιστικό χώρο.














