Δεύτερη διαδοχική μετεγγραφή ποδοσφαιριστή με τη μορφή δανεισμού, ανακοίνωσε η ΑΕΛ. Μετά τον Ρώσο Ντανιίλ Λεσοβόι από τη Ντινάμο Μόσχας, ανακοινώθηκε και η σύναψη συνεργασίας με τον Εμάνουελ Τοκού από τη Λέουβεν. Ο 24χρονος Γκανέζος μέσος θα αγωνίζεται με τα γαλαζοκίτρινα για μια σεζόν, όπως προνοεί η συμφωνία της ΑΕΛ με τη βελγική ομάδα.
Ο σύλλογος της Λεμεσού στην ανακοίνωσή του κάνει αναφορά στο βιογραφικό του Τοκού, που αγωνίστηκε σε Φρέμαντ (39 συμμετοχές) και Μπότεφ Πλόβντιβ (70 συμμετοχές), πριν πάρει μετεγγραφή στη Λέουβεν. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε υπό τη μορφή δανεισμού στην Άαλμποργκ Δανίας (17 συμμετοχές). Ο Τοκού προπονείται ήδη με την ομάδα στην Πολωνία, ενώ ο Λεσοβόι θα ενσωματωθεί με την ομάδα τις προσεχείς ημέρες.
Στην ΑΕΛ, μετά την υλοποίηση των μετεγγραφών των Λεσοβόι και Τοκού, φουλάρουν για την προσθήκη επιθετικού. Κινούνται για την απόκτηση ποδοσφαιριστή που θα κάνει τη διαφορά στη γραμμή κρούσης και δεν το κρύβουν ότι θα γίνει υπέρβαση. Με την προσθήκη του επιθετικού κλείνει ο αρχικός σχεδιασμός, χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα προκύψουν προσθαφαιρέσεις στη συνέχεια. Άλλωστε, ο προπονητής είναι αυτός που θα αποφασίσει και θα κρίνει την παρουσία κάποιων παικτών στην ομάδα, ιδιαίτερα νεαρών Κύπριων, αλλά και του Κατσανίκλιτς.
Εξάλλου, οι γαλαζοκίτρινοι ανακοίνωσαν την κοινή συναίνεση λύση της συνεργασίας τους με τον Γκεόργκι Μίντσεφ. Βρέθηκε τελικά η «χρυσή τομή» ανάμεσα στις δύο πλευρές και χώρισαν οι δρόμοι τους. O 29χρονος Βούλγαρος επιθετικός αποκτήθηκε πέρσι και αγωνίστηκε σε 12 αγώνες και πέτυχε 12 γκολ.














