Ο «βασιλιάς» του κυπριακού ποδοσφαίρου επέστρεψε στον θρόνο του. Ο πολυνίκης του πρωταθλήματος ΑΠΟΕΛ μετά από τέσσερα χρόνια «ξηρασίας» στους τίτλους ανέβηκε στο Έβερεστ του κυπριακού ποδοσφαίρου. Το ισόπαλο 1-1 με την ΑΕΚ στον… τελικό πρωταθλήματος που θα μείνει στην ιστορία χάρισε στον ΑΠΟΕΛ την κατάκτηση του τροπαίου.
Το σφύριγμα της λήξης από τον Νορνηγό διαιτητή, Έσκας Έσπεν Αντρέας έδωσε το έναυσμα για ξέφρενους πανηγυρισμούς. Εκαντάδες οπαδοί του ΑΠΟΕΛ μπούκαραν στον αγωνιστικό χώρο και έγιναν ένα με τους πρωταγωνιστές. Στα αποδυτήρια των γαλαζοκιτρίνων ακολούθησε πάρτι, ενώ στη συνέχεια έγινε η απονομή του τροπαίου.
Ως είθισται, ο πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας έκανε την απονομή στον αρχηγό Γιώργο Εφραίμ, ο οποίος σήκωσε τον τελευταίο τίτλο στην καριέρα του. Λίγο νωρίτερα, ο 35χρονος ποδοσφαιριστής παρέλαβε τιμητική πλακέτα από τον πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομο Πετρίδη, αφού πήρε την απόφαση να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Τέλος εποχής και για τον Ερνάν Κρέσπο, ο οποίος επίσης τιμήθηκε από τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ.
🏆 𝙲𝙷𝙰𝙼𝙿𝙸𝙾𝙽𝚂 𝟸𝟶𝟸𝟹/𝟸𝟺#𝕿𝖍𝖊𝕽𝖊𝖙𝖚𝖗𝖓𝕺𝖋𝕿𝖍𝖊𝕰𝖒𝖕𝖊𝖗𝖔𝖗𝟮𝟵 pic.twitter.com/X9CK4ZZWiP
— APOEL FC (@apoelfcofficial) May 11, 2024














