Κι όμως, σ’ ένα βαθμολογικά αδιάφορο παιχνίδι όπως το σημερινό (19:30, Cytavision1) με αντίπαλο τον Απόλλωνα, η ΑΕΛ έχει κίνητρα. Πρωτίστως, το αήττητο σερί στη β’ φάση, αλλά και το γόητρο. Οι γαλαζοκίτρινοι, που δείχνουν σταθερότητα και παλεύουν για τη νίκη σ’ όλα τα παιχνίδια τους με τον Αλέξη Γαρπόζη στον πάγκο τους, προέρχονται από δύο διαδοχικές νίκες και θα θελήσουν να τριτώσει το καλό.
Παράλληλα, με νέα επιτυχία θα μειώσουν τη διαφορά από τον «αιώνιο» αντίπαλό τους στους πέντε βαθμούς και θα ελπίζουν σε κατάκτηση της πρωτιάς στο β’ όμιλο. Ο Γαρπόζης, που ολοκλήρωσε χθες την προετοιμασία της ομάδας του, θα παρουσιάσει το καλύτερο δυνατό σχήμα, αναμένοντας ότι οι επιλογές του θα τον δικαιώσουν με καλή εμφάνιση και νίκη.
Την ίδια ώρα, τα μέλη και οι φίλοι της ΑΕΛ, είναι σε αναμονή της Γενικής Συνέλευσης την προσεχή Τετάρτη, στην οποία θα αναδειχθεί η νέα διοίκηση, προσβλέποντας σε καλύτερες μέρες από κάθε άποψη.














