Με τρεις αγώνες συνεχίζεται σήμερα το Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α’ Κατηγορίας Βόλεϊ Γυναικών. Στον Όμιλο για τις θέσεις 1-4, ο Απόλλων θα φιλοξενήσει την πρωταθλήτρια Ολυμπιάδα Νεάπολης. Οι δύο ομάδες προετοιμάζονται για τον θεσμό του κυπέλλου και θα είναι ένα καλό τεστ. Μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει ο αγώνας Robo Markets ΑΕΛ – Λεμεσός Βόλεϊ. Οι γαλαζόκιτρινες στοχεύουν στη 2η θέση, ενώ οι ροζ θέλουν να ανέβουν σκαλοπάτι στη βαθμολογία. Βαρωσιώτικο ντέρμπι περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα στον Όμιλο για τις θέσεις 5-8. Η Νέα Σαλαμίνα υποδέχεται την Ανόρθωση στον αγώνα που θα μεταδώσει ζωντανά η Cablenet Sports 3. Και οι τρεις αγώνες θα αρχίσουν στις 20:00.
Εν τω μεταξύ η ΚΟΠΕ ανακοίνωσε τις ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων του κυπέλλου. Στους άνδρες ο πρώτος αγώνας ΑΕΚ Καραβά – Νέα Σαλαμίνα θα διεξαχθεί την Παρασκευή 8 Μαρτίου και οι άλλοι δύο αγώνες ΑΠΟΕΛ – Kuutio Homes Παφιακός και Νέα Σαλαμίνα – Ανόρθωση τη Δευτέρα 11 Μαρτίου. Οι επαναληπτικοί αγώνες της προημιτελικής φάσης θα διεξαχθούν την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024.
Στις γυναίκες οι πρώτοι αγώνες της προημιτελικής φάσης θα διεξαχθούν το Σάββατο 16 Μαρτίου (Ανόρθωση – Robomarkets ΑΕΛ, Λεμεσός Βόλεϊ – Ολυμπιάδα Ν και Νέα Σαλαμίνα – ΑΕΚ) και οι επαναληπτικοί την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024.














