Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΚάτι δεν πάει καλά σ’ αυτήν την ιστορία

Κάτι δεν πάει καλά σ’ αυτήν την ιστορία

Να βάλουμε κάποια πράγματα σε σειρά, διότι κάπου έχουμε… μπερδευτεί. Δεν φταίει ο Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας, ούτε η νομοθεσία, αν στα φώτα περνούμε με κόκκινο και προκαλούμε ατύχημα. Δεν φταίει η νομοθεσία αν κάθε βράδυ γίνονται πέντε διαρρήξεις στην πόλη μας. Δεν φταίει η νομοθεσία αν πάει κάποιος και χτίσει σπίτι σε χαλίτικη γη, χωρίς τις απαραίτητες άδειες. Με τον ίδιο τρόπο δεν ευθύνεται η νομοθεσία για την Κάρτα Φιλάθλου αν είμαστε ανάξιοι να εντοπίσουμε και να συλλάβουμε έναν ταραξία, ο οποίος πέταξε κροτίδα στον αγωνιστικό χώρο και τραυμάτισε ποδοσφαιριστή που έκανε ζέσταμα!

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας μας ενημέρωσε χθες ότι ο 22χρονος που συνελήφθη για τη ρίψη κροτίδας στο «Αμμόχωστος» δεν ήταν το πρόσωπο το οποίο εμπλέκεται και αφέθηκε ελεύθερος! Μας είπε, επίσης ότι υπάρχουν υποψίες ότι ο καταζητούμενος είναι στενό συγγενικό πρόσωπο του συλληφθέντα, επειδή «υπάρχουν πάρα πολλές ομοιότητες».

Με απλά λόγια, σε αυτόν τον δύσμοιρο τόπο, έξι ολόκληρες μέρες μετά το ματς, δεν μπορούμε να εντοπίσουμε στενό συγγενικό πρόσωπο του συλληφθέντα! Και φταίει η Κάρτα, ο «τρομονόμος» κι όλοι όσοι θέλουν να πηγαίνουν και να φεύγουν από τα γήπεδα με ασφάλεια;

Κάτι δεν πάει καλά σε όλη αυτήν την ιστορία στο «Αμμόχωστος». Στην εξέδρα, ήταν όλοι κι όλοι 400 οπαδοί! Όταν ένα ολόκληρο «σύστημα», που αποτελείται από τις ίδιες τις ομάδες, τους επιτηρητές, τον ΚΟΑ και την Αστυνομία, δεν μπορεί να εντοπίσει έναν ταραξία, είμαστε για κλάματα.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ