Τις κινήσεις της για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο σχεδιάζει η Παρί Σεν Ζερμέν με προτεραιότητά της να είναι η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού.
Ο υπεύθυνος στρατηγικής της ομάδας, Λουίς Κάμπος, έχει εστιάσει το ενδιαφέρον του στην αγορά της Ιταλίας και πρώτος του στόχος φέρεται πως είναι ο κεντρικός αμυντικός της Αταλάντα, Τζιόρτζιο Σκαλβίνι.
Ο 20χρονος Ιταλός κεντρικός αμυντικός είναι βασικός και αναντικατάστατος έχοντας ήδη στο ενεργητικό του 23 συμμετοχές στη σεζόν με 1 γκολ και 1 ασίστ.
Πλην του Σκαλβίνι, στη λίστα βρίσκονται και τα ονόματα των Τζιανλούκα Μαντσίνι της Ρόμα και Αλεσάντρο Μπιοτζόρνο της Τορίνο, χωρίς όμως να έχει κατατεθεί κάποια πρόταση για την αγορά τους.
Παράλληλα με τη μεταγραφική της ενίσχυση η Παρί προχωρά και το ζήτημα των ανανεώσεων με τον Ζαϊρέ Εμερί να το πρώτο μεγάλο περιουσιακό στοιχεία που είπε το «πολυπόθητο» ναι στην παραμονή του στην ομάδα.














