Πέντε σημαντικά παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής της ΟΠΑΠ Μπάσκετ Λιγκ, το οποίο θα διεκπεραιωθεί σε τέσσερις ημέρες. Το πρώτο τζάμπολ της αγωνιστικής θα πραγματοποιηθεί απόψε (19:30, Cytavision5), στο Λευκόθεο με τον ΑΠΟΕΛ Περεστρόικα να υποδέχεται την Ανόρθωση, με τους γαλαζοκίτρινους να θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες κόντρα στην «Κυρία» που προέρχεται από τρεις συνεχόμενες επιτυχίες. Οι δύο ομάδες μετρούν από εννέα νίκες, με την ομάδα της Αμμοχώστου να έχει δώσει έναν αγώνα περισσότερο (12).
Το Σάββατο στην Πάφο και την αίθουσα «Άκης Κλεάνθους» (17:00) θα γίνει το ΑΠΟΠ-Κεραυνός. Η ομάδα του Στροβόλου θα επιδιώξει να φθάσει σε διψήφιο αριθμό νικών απέναντι στο συγκρότημα της Πάφου που μέχρι στιγμής μετράει τρεις νίκες και εννέα ήττες.
Δυο παιχνίδια θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή. Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι, στην «Αίθουσα Παραλιμνίου» στις 16:00, η ομάδα του Παραλιμνίου θα παίξει με την ΠΑΕΕΚ, ενώ στις 19:00 στην Παλλουριώτισσα θα γίνει η αναμέτρηση ανάμεσα στον Αχιλλέα Καϊμακλίου και την ΕΘΑ. Η αυλαία της αγωνιστικής θα κλείσει με ντέρμπι της Λεμεσού, με την Payabl. EKA ΑΕΛ να φιλοξενεί τον Απόλλωνα, το βράδυ της Δευτέρας (19:30). Ρεπό στην αγωνιστική έχει η πρωτοπόρος Πετρολίνα ΑΕΚ που μετράει 11 νίκες σε 12 αγώνες.














