Επανέλθε ο ΑΠΟΕΛ, αυτή τη φορά μέσω ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και βίντεο με φάση από αγώνα της Ομόνοιας με αντίπαλο τη Δόξα.
Να σημειώσουμε πως το στιγμιότυπο είναι από αγώνα της σεζόν 2017-2018 και συγκεκριμένα της 26ης αγωνιστικής (25.02.2018). Το φάουλ ήταν του Πουτζιουρή στον Κατσαντώνη και τιμωρήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα.
Η ανάρτηση του ΑΠΟΕΛ:
Δυο φάσεις που αναρτήθηκαν από το τμήμα διαιτησίας της ΚΟΠ. Πανομοιότυπες φάσεις, με ξεκάθαρη θέση στην 1η που δεν αφορά στον ΑΠΟΕΛ και καμία θέση στην 2η, που αφορά στον ΑΠΟΕΛ.
Δυο φάσεις που αναρτήθηκαν από το τμήμα διαιτησίας της ΚΟΠ. Πανομοιότυπες φάσεις, με ξεκάθαρη θέση στην 1η που δεν αφορά στον ΑΠΟΕΛ και καμία θέση στην 2η, που αφορά στον ΑΠΟΕΛ. pic.twitter.com/IIbLMjLGha
— APOEL FC (@apoelfcofficial) November 29, 2023














