Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΒίντεο: «Βροχή» από γκολ στο ΓΣΠ, πήρε δύο φορές προβάδισμα ο ΑΠΟΕΛ

Βίντεο: «Βροχή» από γκολ στο ΓΣΠ, πήρε δύο φορές προβάδισμα ο ΑΠΟΕΛ

«Έβρεξε» γκολ στο ΓΣΠ στον αγώνα του ΑΠΟΕΛ με τον Εθνικό, για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Σε διάστημα έξι λεπτών οι εστίες παραβιάστηκαν τρεις φορές, δύο του Εθνικού και μίας του ΑΠΟΕΛ, με τους γαλαζοκίτρινους να παίρνουν δύο φορές προβάδισμα.

Στο 21′ ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Σαρφό από τον Ντράζιτς. Ο Μαρκίνιος εκτέλεσε εύστοχα από το σημείο του πέναλτι και έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του Σα Πίντο στο 23’. Τρία λεπτά αργότερα ο Εθνικός ισοφάρισε σε 1-1. Επληκτικό σουτ του Ντράζιτς από το ύψος της μεγάλης περιοχής, έστειλε την μπάλα στο «παραθυράκι» της εστίας του Μπέλετς.

Πριν καλά – καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των παικτών του Εθνικού. ο ΑΠΟΕΛ προηγήθηκε και πάλι με εξίσου ωραίο σε δημιουργία και εκτέλεση γκολ του Γαβριήλ. Ο Κύπριος επιθετικός μετά από συρτή σέντρα του Εντονγκαλά «εκτέλεσε» τον Μπογκαντίνοφ με σουτ στην κίνηση.

Το πέναλτι για το 1-0 του ΑΠΟΕΛ

Το 1-1 του Εθνικού

Το 2-1 του ΑΠΟΕΛ με τον Γαβριήλ

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ