Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΝέα Σαλαμίνα: Στόχος η διόρθωση των λαθών

Νέα Σαλαμίνα: Στόχος η διόρθωση των λαθών

Η Νέα Σαλαμίνα έστειλε ελπιδοφόρα μηνύματα και στον αγώνα κόντρα στον Οθέλλο Αθηαίνου. Ο Χριστόδουλος Χριστοδούλου προσπαθεί να βελτιώσει τις όποιες αδυναμίες και δουλεύει εντατικά στον τομέα της διόρθωσης των λαθών.

Οι ερυθρόλευκοι σε τέσσερα ματς πρωταθλήματος έχουν δεχθεί εννέα τέρματα, που θεωρούνται πάρα πολλά, γι’ αυτό και ο Κύπριος τεχνικός προχωρεί σε θεραπεία. Στον αγώνα που ακολουθεί, με αντίπαλο την ΑΕΚ στο ΑΕΚ Αρένα (το μεθαυριανό ματς θα αρχίσει στις 18:00), στόχος είναι να «ντουμπλάρουν» τις νίκες τους και να ανέβουν σκαλοπάτια στη βαθμολογία. Αποστολή δύσκολη μεν, αλλά οι Βαρωσιώτες πιστεύουν ότι με τη συνεχή βελτίωσή τους μπορούν να τα καταφέρουν.

Ο πονοκέφαλος του Χριστόδουλου

Η ετοιμότητα των Κονατέ, Κατσικά και Οφόρι, είναι ένας πονοκέφαλος για τον Χριστοδούλου. Δεν τους είχε στη διάθεσή του στον αγώνα με τον Οθέλλο κι οι τελευταίες προπονήσεις (σήμερα και αύριο) θα καταδείξουν κατά πόσο θα είναι στην αποστολή. Τους ερυθρόλευκους θα στηρίξουν στο ΑΕΚ Αρένα και πολλοί οπαδοί τους. Η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα έχει αρχίσει και θα ολοκληρωθεί μία ώρα πριν την έναρξη.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ