Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΗ ενόχληση για τις απολαβές του Κακόριν

Η ενόχληση για τις απολαβές του Κακόριν

Ο Άρης έχει πετύχει τόσο σπουδαία επιτεύγματα στο κυπριακό ποδόσφαιρο κι όλα συνηγορούν ότι έχει ξεφύγει από τις τετριμμένες κυπριακές πρακτικές.

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Άρη θεωρείται υπέρβαση που αξίζει να μελετηθεί εις βάθος από τον χώρο του αθλήματος και σε ευρωπαϊκό και σε παγκόσμιο επίπεδο. Γι’ αυτό κι είναι κρίμα οι αξιωματούχοι του να ασχολούνται με θέματα που παραπέμπουν σε αντιλήψεις κυπριακών ομάδων τη δεκαετία του 1990. Στην «Ελαφρά ταξιαρχία» εμφανίζονται ενοχλημένοι για τις αναφορές και τα δημοσιεύματα για τις απολαβές του Κακόριν.

Με το επιχείρημα ότι δεν γίνεται κάτι ανάλογο με τις μετεγγραφές που κάνουν κάποιες άλλες ομάδες. Μέγα λάθος! Μερίδα του Τύπου ασχολήθηκε και ασχολείται με τέτοια θέματα καθημερινά. Δεν είναι λίγοι που έφτασαν στο σημείο να δημοσιεύουν μισθολόγια μέχρι το τελευταίο σεντ.

Κι ύστερα, δεν είναι κυπριακή ανακάλυψη οι απολαβές  του Ρώσου σταρ στην Φιορεντίνα. Η ιστοσελίδα Calciomercato, είχε γράψει ότι οι απολαβές του για διετές συμβόλαιο θα ήταν 1,8 εκατομμύρια ευρώ. Υπήρχε, μάλιστα, οψιόν για συμβόλαιο για ένα ακόμη χρόνο, έναντι 900 χιλιάδων ευρώ!

Σε τελική ανάλυση τι είναι αυτό που ενοχλεί όταν αναδημοσιεύεται από τον διεθνή Τύπο, ότι η Φατίχ Καραγκιουμριούκ δεν κατάφερε να αποκτήσει τον Αλεξάντερ Κακόριν, αν και η προσφορά της ήταν €600.000 από τον ετήσιο μισθό του στη Φιορεντίνα;

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ