Επαναπατρίζεται μετά από οκτώ χρόνια ο Αμρ Ουάρντα. Μετά από ένα σίριαλ που κράτησε περίπου 1,5 μήνα ο πρώην άσος της Ανόρθωσης και του Απόλλωνα θα συνεχίσει καθώς φαίνεται την καριέρα του στη Φάρκο. Τουλάχιστον αυτό προανήγγειλε ο πατέρας του Μεντχάτ Ουάρντα, γιατί εμείς δεν βάζουμε το χέρι στο «φωτιά»!
Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα FilGoal.com ο πατέρας του Αμρ, δήλωσε: «Ο Αμρ Ουάρντα θα ξεκινήσει προπονήσεις με τη Φάρκο αύριο». Μάλιστα αποκάλυψε ότι η συμφωνία θα αφορά συμβόλαιο ενός έτους και όπως είπε ο γιος του είχε δεχθεί τρεις προτάσεις από ομάδες της Αιγύπτου.
«Ο γιος μου έλαβε τρεις προσφορές από συλλόγους της Αιγυπτιακής Λίγκας, συμπεριλαμβανομένης της Αλ Ιτιχάντ της Αλεξάνδρειας, αλλά η οικονομική προσφορά από την Φάρκο ήταν η καλύτερη και τα δύο μέρη συμφώνησαν πριν από περίπου πέντε ημέρες», κατέληξε.














