Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΝέα Σαλαμίνα: Ο χρόνος δουλεύει υπέρ της

Νέα Σαλαμίνα: Ο χρόνος δουλεύει υπέρ της

Τόσο στο ματς με τον Απόλλωνα όσο και σ’ αυτό με την Ανόρθωση, η Νέα Σαλαμίνα έδειξε πως έχει τις δυνατότητες για να κάνει καλή πορεία και «φώναξε» πως η βαριά ήττα στην πρεμιέρα από την Ομόνοια ήταν απλώς κακή παρένθεση.

Άλλωστε, η Νέα Σαλαμίνα προχώρησε σε αρκετές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ της και είναι λογικό να θέλει χρόνο. Μέσα από τα παιχνίδι δείχνει να βρίσκει ρυθμό, να αυξάνεται ο βαθμός ομοιογένειας και να αποδίδει καλύτερα. Η διακοπή προσφέρεται για περαιτέρω δουλειά σε πολλούς τομείς, έτσι ώστε με την επανέναρξη του πρωταθλήματος να παρουσιαστεί ακόμη καλύτερη, πιο απαιτητική και σε θέση να φθάσει στην πρώτη φετινή επιτυχία της.

Ο Χριστόδουλος Χριστοδούλου ακόμη και μετά τη βαριά ήττα στην πρεμιέρα, τόνισε ότι πιστεύει στους ποδοσφαιριστές του και αυτοί από το αμέσως επόμενο παιχνίδι θέλησαν να δικαιώσουν τον προπονητή τους. Το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στη Νέα Σαλαμίνα, στέλνει αισιόδοξο μήνυμα για το μέλλον. Ο τεχνικός των ερυθρόλευκων βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο Δασάκι και παρακολούθησε τον αγώνα του Εθνικού με τον Οθέλλος. Η ομάδα της Άχνας είναι η επόμενη αντίπαλος της Νέας Σαλαμίνας.

Όλες οι υπόλοιπες ειδήσεις για την Κύπρο στο Philenews.com

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ