ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ«Ξύπνησε» στο τέλος η Γαλλία, 87-77 την Ακτή Ελεφαντοστού

«Ξύπνησε» στο τέλος η Γαλλία, 87-77 την Ακτή Ελεφαντοστού

Τη νίκη επί της Ακτής Ελεφαντοστού στο τελευταίο της παιχνίδι για το Mundobasket 2023 πανηγύρισε η εθνική ομάδα της Γαλλίας, με σκορ 87-77.

Οι «τρικολόρ» έσωσαν τα προσχήματα μετά την αποτυχία τους να περάσουν στην επόμενη φάση του τουρνουά, κερδίζοντας και τον δεύτερο αγώνα κατάταξής τους, μετά τη νίκη τους επί του Ιράν.

Πρωταγωνιστές της αναμέτρησης ήταν ο Αϊζάια Κορντινιέ, με 19 πόντους και πέντε ριμπάουντ, και ο Ρούντι Γκομπέρ, ο οποίος έκανε το καλύτερο παιχνίδι του στη διοργάνωση με 17 πόντους και 8 ριμπάουντ.

Σημαντική ήταν επίσης η συμβολή του Σιλβέν Φρανσίσκο με 15 πόντους και επτά ασίστ, καθώς και αυτή των Νάντο ντε Κολό και Ελί-Φρανκ Οκομπό με 13 και 10 πόντους αντίστοιχα.

Οι δε Αφρικανοί απώλεσαν μία τεράστια ευκαιρία, καθώς με νίκη τους επί των Γάλλων θα είχαν εξασφαλίσει την πρόκρισή τους στο προολυμπιακό τουρνουά. Στην αναμέτρηση ξεχώρισαν οι Νισρέ ΖουΖουά και Σολό Ντιαμπατέ, με 13 πόντους έκαστος.

Τα δεκάλεπτα: 21-25, 41-40, 61-62, 77-87

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ