Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΝέα Σαλαμίνα: Απέκτησε 19χρονο από την Ομόνοια

Νέα Σαλαμίνα: Απέκτησε 19χρονο από την Ομόνοια

Την απόκτηση του Δημήτρη Σπυριδάκη από την Ομόνοια ανακοίνωσε η Νέα Σαλαμίνα. Πρόκειται για 19χρονο Κύπριο επιθετικό, ο οποίος κατά τη λήξασα αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε ως δανεικός στη ΜΕΑΠ. Η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές θα είναι διάρκειας τριών χρόνων.

Η ανακοίνωση της Νέας Σαλαμίνας:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ενημερώνει ότι έχει αποκτήσει από την Ομόνοια Λευκωσίας και έχει συνάψει συνεργασία με τον 19χρονο Κύπριο επιθετικό Δημήτριο Σπυριδάκη για τα επόμενα 3χρόνια.

Ο ποδοσφαιριστής την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν στην ΜΕΑΠ με δανεισμό από την Ομόνοια Λευκωσίας καταγράφοντας 22 συμμετοχές και 5 τέρματα. Είναι διεθνής με την Εθνική Κύπρου Κ19.

Καλωσορίζουμε τον Δημήτριο στη μεγάλη οικογένεια της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ερυθρόλευκη φανέλα!

Whatsapp Image 2023 07 24 At 16.44.02 800x450

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ