Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Δεύτερο δείγμα και… έφυγε για Βουλγαρία

ΑΕΛ: Δεύτερο δείγμα και… έφυγε για Βουλγαρία

Το δεύτερο φιλικό τεστ δίνει σήμερα η ΑΕΛ. Αντιμετωπίζει τον Οθέλλο Αθηαίνου στο «Αμμόχωστος». Αγώνας που θα αρχίσει στις 19:00, με γενική είσοδο στα €10. Οι φίλοι της ΑΕΛ θα έχουν στη διάθεσή του το νότιο πέταλο.

Ο Χρίστος Χαραλάμπους θα έχει άλλη μια ευκαιρία, μετά το φιλικό με την ΑΕΖ την περασμένη Τρίτη, να εξάγει συμπεράσματα για τη δουλειά που έγινε στο πρώτο στάδιο προετοιμασίας. Το δεύτερο και βασικό στάδιο θα γίνει στη Βουλγαρία, με την αποστολή της ΑΕΛ να αναχωρεί αύριο για το Πράβετς. Οπόταν με το που θα ολοκληρωθεί σήμερα το φιλικό, με την επιστροφή στη Λεμεσό θα κλείσουν οι βαλίτσες όσων θα βρίσκονται στην αποστολή.

Όσο για τις επόμενες προσθήκες, παρόλο που είχε λεχθεί ότι η προσπάθεια θα ήταν όπως ολοκληρωθούν αυτές των επιθετικού και δεξιού μπακ, τελικά δεν κατέστη δυνατό. Τουλάχιστον μέχρι χθες. Ο τεχνικός της ΑΕΛ το ψάχνει αρκετά, θέλοντας να γίνουν οι καλύτερες δυνατές επιλογές. Άλλωστε, φάνηκε πως η ομάδα της Λεμεσού έχει ανάγκη από ποιοτικές προσθήκες. Διατηρήθηκε ο περσινός βασικός κορμός, όμως για να ανεβάσει επίπεδο θέλει παίκτες της διαφοράς.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ