Την περίπτωση του Μαρκίνιος Σιπριάνο εξετάζει η Ομόνοια. Ο Βραζιλιάνος προτάθηκε στο «τριφύλλι» και αρέσει στον Γιέσπερ Γιάνσον, μιας και πρόκειται για ποδοσφαιριστή σε νεαρή ηλικία (24 ετών) και παραστάσεις σε ευρωπαϊκό επίπεδο.
Αγωνίζεται ως αριστερός μπακ και το 2018 η Σαχτάρ Ντόνεσκ δαπάνησε ένα εκατομμύριο ευρώ για να τον αποκτήσει από τη Σάο Πάολο, όταν ήταν μόλις 19 ετών. Τότε λογιζόταν ως ένα από τα κορυφαία ταλέντα της Βραζιλίας με συμμετοχές στην Εθνική Κ20 και ενδιαφέρον από κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης.
Με τη φανέλα της ουκρανικής ομάδας κατέγραψε 26 συμμετοχές σε μια τριετία και σκόραρε ένα γκολ. Ακολούθησαν οι δανεισμοί σε Σιόν και Κρουζέιρο, ενώ τον περασμένο Απρίλιο μετακινήθηκε ως ελεύθερος στην Αβαί, που αγωνίζεται στη Β’ Κατηγορία της πατρίδας του, έχοντας καταγράψει εννέα συμμετοχές.
Το συμβόλαιο του με την Αβαί ολοκληρώνεται τον προσεχή Δεκέμβριο.
















