Μια εξαιρετική μετεγγραφή θέλει να πραγματοποιήσει η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία στο φετινό καλοκαιρινό παζάρι δείχνει να αφήνει πίσω της τα βαρύγδουπα ονόματα και να ψάξει την ουσία.
Διότι σύμφωνα με τον έγκυρο Γάλλο δημοσιογράφο, Σάντι Αουνά, οι Παριζιάνοι τα βρήκαν και συμφώνησαν προφορικά με τον Μπερνάρντο Σίλβα. Με τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό να φαίνεται πως επιθυμεί να ψάξει μια νέα πρόκληση στην καριέρα του και το όνομά του να έχει παίξει στα ρεπορτάζ αρκετών ομάδων τελευταία.
Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει πάντως συμφωνία με τη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά οι Παριζιάνοι είναι αισιόδοξοι πως θα καταφέρουν να αποσπάσουν το «ναι» των «σίτιζενς».
Με την Παρί να ενδέχεται να προσφέρει και έμψυχα ανταλλάγματα για τον Σίλβα έναν εκ των Ντοναρούμα ή Βεράτι για να μειώσει το ποσό που επιθυμεί η Σίτι για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή.
🚨💙🇵🇹 #PL |
◉ Campos a fait part de son intérêt il y a plusieurs semaines à Man City.
◉ Durant les discussions entre Campos et Begiristain, les noms de Verratti et Donnarumma ont été soumis par le Portugais.
◉ Refus des Citizens.
Avec @sebnondahttps://t.co/RfA4b03arf https://t.co/BaEDdArqNu pic.twitter.com/8IVUMX6otq
— Santi Aouna (@Santi_J_FM) June 12, 2023
💣🚨 PSG have found an agreement with Bernardo Silva on personal terms. [@Santi_J_FM] pic.twitter.com/ADZh1nxf2V
— Football Talk (@FootballTalkHQ) June 12, 2023














