Στην αρθρογραφία του στην ιστοσελίδα gazzetta.gr ο ρεπόρτερ των θεμάτων του Ολυμπιακού Πειραιώς Κώστας Νικολακόπουλος, μεταξύ άλλων, σχολίασε το δημοσίευμα της «Sun» περί ενδιαφέροντος του Βαγγέλη Μαρινάκη να αγοράσει ιταλική ομάδα.
Όπως σημειώνει, και στο παρελθόν το όνομα του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού Πειραιώς και της Νότιγχαμ Φόρεστ είχε συνδεθεί με σενάρια αγοράς ομάδων σε Γαλλία, Ουγγαρία και Κύπρο.
Η σχετική αναφορά: «Ο Μαρινάκης μετά τον Ολυμπαικό και τη Νότιγχαμ θέλει να πάρει και τρίτο κλαμπ, αυτή τη φορά από το Καμπιονάτο, αν πιστέψουμε το χθεσινό ρεπορτάζ της Sun (Forest owner Marinakis looks to buy Serie A club to add to his stable of teams). Υπενθυμίζω ότι το όνομα του Μαρινάκη είχε ακουστεί και για ομάδες από τη Γαλλία, την Ουγγαρία και την Κύπρο».














