Στις 26 Απριλίου θα γίνει γνωστό το ζευγάρι του τελικού κυπέλλου Coca – Cola, για την αγωνιστική περίοδο 2022-23. Το προηγούμενο διήμερο διεξήχθησαν οι πρώτοι ημιτελικοί αγώνες, ανάμεσα σε Ολυμπιακό – ΑΕΛ (0-0) και Πάφος FC – Ομόνοια (1-1). Και τα δύο ζευγάρια άφησαν ορθάνοικτους λογαριασμούς ενόψει των επαναληπτικών, ιδίως από τη στιγμή που καταργήθηκε ο κανονισμός του εκτός έδρας τέρματος.
Πάντως, στις στοιχηματικές εταιρείες προκύπτουν αλλαγές σε ότι αφορά τις αποδόσεις των τεσσάρων ομάδων για κατάκτηση του τροπαίου. Συγκεκριμένα, η Ομόνοια είναι πλέον πρώτο φαβορί για τον τίτλο με απόδοση 2.70. Πριν τη διεξαγωγή του χθεσινού αγώνα οι πράσινοι ήταν δεύτερο φαβορί, πίσω από την Πάφος FC, με απόδοση 2.90. Η παφιακή ομάδα δίνεται πλέον ως δεύτερο φαβορί με απόδοση 2.90 από 2.45 που ήταν προηγουμένως.
Πτώση στην απόδοση της ΑΕΛ, η οποία πληρώνει 3.25 από 3.90 πριν τον πρώτο ημιτελικό, ενώ το ισόπαλο 0-0 στο Μακάρειο ανέβασε την απόδοση του Ολυμπιακού από 11.00 σε 13.00 προς 1.














