Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑ' Κατηγορία Μπάσκετ ΚύπρουΈτοιμη η διοικητική έρευνα για τα έκτροπα στο «Ελευθερία»

Έτοιμη η διοικητική έρευνα για τα έκτροπα στο «Ελευθερία»

Αύριο θα παραδοθεί το αποτέλεσμα της διοικητικής έρευνας που διεξάγεται από την Αστυνομία, για τα επεισόδια στον αγώνα καλαθόσφαιρας μεταξύ Ανόρθωσης – Απόλλωνα, στο στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία».

Όπως ανέφερε στη κρατική τηλεόραση, η υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας τάξης, Άννα Κουκκίδη – Προκοπίου, στόχος της έρευνας είναι να διαφανεί κατά πόσον υπήρχαν ελλείψεις στην αντιμετώπιση των επεισοδίων απο την Αστυνομία και κατά πόσον ήταν λανθασμένο το επιχειρησιακό πλάνο.

Διευκρίνισε, επίσης, ότι δεν διερευνάται αν υπάρχει οποιοδήποτε ζήτημα με τον Αρχηγό Αστυνομίας, ο οποίος έδωσε εντολές στον υπαρχηγό του Σώματος, για πραγματοποίηση της έρευνας. «Αν και όταν προκύψει οποιοδήποτε ζήτημα με τον Αρχηγό της Αστυνομίας», επεσήμανε η κυρία Κουκκίδου, «αυτό εξετάζεται σε πολιτικό επίπεδο».

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ