Απανωτά τις τελευταίες ώρες τα σοκ στην κοινωνία της Πάφου από τις θλιβερές ειδήσεις: Λίγες ώρες μετά τον θάνατο του Λούκα Σιελουβάρη σε ηλικία μόλις 48 ετών, την τελευταία του πνοή άφησε στο σπίτι του ο γνωστός γιατρός και παράγοντας της δημόσιας ζωής της Πάφου, Βαγγέλης Γένης, 64 χρόνων.
Ο δημοφιλής σε όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και αθλητικούς κύκλους της Πάφου γιατρός, βρέθηκε νεκρός στο κρεββάτι από την σύζυγο του χθες βράδυ. Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πάφου όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ήταν ήδη νεκρός. Τα αίτια θανάτου θα διακριβωθούν μετά τη νενομισμένη νεκροτομή, αποδίδονται ωστόσο σε παθολογικά αίτια.
Ο Βαγγέλης Γένης καταγόταν από την Γεροσκήπου όπου ήταν δραστήριο στέλεχος των λαικών οργανώσεων επί δεκαετίες, πρόεδρος της Επιτροπής της ΣΠΕ Γεροσκήπου και του Ατρόμητου Γεροσκήπου. Εργαζόταν στο Νοσοκομείο Λεμεσού και εξακολουθούσε να έχει ενεργό παρουσία στα δημόσια πράγματα της Πάφου.
Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση της Πάφος FC, στην οποία τονίζει την αγάπη του για τον αθλητισμό της Πάφου.
Η σχετική ανακοίνωση: «Η οικογένεια της ΠΑΦΟΣ FC, εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια προς την οικογένειας και τους οικείους του γιατρού Βαγγέλη Γένη, ο οποίος βρισκόταν πάντοτε δίπλα στην τοπική κοινωνία και τα κοινά. Μεγάλη του αγάπη και ο Παφιακός αθλητισμός και το ποδόσφαιρο αφού διετέλεσε στο παρελθόν και πρόεδρος του ιστορικού Ατρόμητου Γεροσκήπου στηρίζοντας τα τοπικά Σωματεία.
💙Καλό παράδεισο Γιατρέ».














