aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΚΡΙΤΑΣ ΧΛΩΡΑΚΑΣΛιασίδης: «Στείλαμε επιστολή στον Μάζιτς και ζητήσαμε ξένους διαιτητές»

Λιασίδης: «Στείλαμε επιστολή στον Μάζιτς και ζητήσαμε ξένους διαιτητές»

Μετά την ανακοίνωση μέσω της οποίας ζητήθηκαν ξένοι διαιτητές στα παιχνίδια του Ακρίτα, ακολούθησε επιστολή στον καθ’ ύλην αρμόδιο Μίρολαντ Μάζιτς. Αυτό απεκάλυψε μετά το 1-1 με την ΑΕΚ, ο γενικός διευθυντής των πρασίνων Νικόλας Λιασίδης, ο οποίος μίλησε στην Primetel:

«Δυστυχώς στα τελευταία τρία παιχνίδια χάσαμε με περίεργο τρόπο. Σήμερα μπορύσαμε να πάρουμε τους βαθμούς και θέλαμε να τους πάρουμε. Δεν τα καταφέραμε, συνεχίζουμε, θα χτυπάμε όλα τα παιχνίδια. Δεν φοβόμαστε τις μεγάλες ομάδες».

«Τα παιχνίδια είναι τηλεοπτικά, τα είδε όλος ο κόσμος και τα τρία τελευταία έτυχαν έντονου δημόσιου σχολιασμού για το VAR και τις αποφάσεις του. Αυτό εννοώ, ότι ίσως μπορούσαμε να είχαμε βαθμολογικό κέρδος στα τελευταία τέσσερα, πήραμε σήμερα ένα βαθμό και συνεχίζουμε».

«Από το σημερινό ματς δεν έχουμε παράπονα από την διαιτησία. Στείλαμε ήδη επιστολή στον κ.Μάζιτς και ζητήσαμε ξένους διαιτητές».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ