aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΟχυρωμένη στην άμυνα, περιμένοντας την ευκαιρία

Οχυρωμένη στην άμυνα, περιμένοντας την ευκαιρία

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Δεν αγνοεί κανένας στην ΑΕΖ τις δυσκολίες του σημερινού αγώνα με την Ανόρθωση. Οι Ζακακιώτες έκαναν καλή αρχή στο πρωτάθλημα, με τη νίκη επί του Εθνικού και την ισοπαλία με την Καρμιώτισσα, ενώ ακολούθως ηττήθηκαν από τον Απόλλωνα. Γνωρίζουν πως η σημερινή τους αντίπαλος έχει πολλές φιλοδοξίες και πως για να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα, πέραν από την καλή απόδοση θα χρειαστεί και η τύχη.

Η ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Νικόλας Μαρτίδης θα έχει ξεκάθαρο στόχο να κλείσει τους διαδρόμους στην Ανόρθωση και να την εμποδίσει να βρει τον δρόμο προς τα δίκτυα. Οι πράσινοι θέλουν να παρουσιάσουν μια συμπαγή άμυνα, η οποία θα παίρνει βοήθειες από τη μεσαία γραμμή. Όλοι οι ποδοσφαιριστές θα κληθούν να υπερβάλουν εαυτό, όπως και οι επιθετικοί.

Το πιο πιθανό, σε σχέση με τον αγώνα με τον Απόλλωνα, είναι πως ο τεχνικός της ΑΕΖ θα προσθέσει στη μεσαία γραμμή ακόμη έναν ποδοσφαιριστή που θα μαρκάρει και θα δίνει επιπλέον υποστήριξη στην άμυνα.

Ο στόχος του Αουρέλιο και των συμπαικτών του είναι να εμποδίσουν την Ανόρθωση να κάνει παιχνίδι και ακολούθως να οργανωθούν, με στόχο να της προκαλέσουν ζημιά. Η αποστολή της νεοφώτιστης ομάδας θα είναι δύσκολη, όμως για τους ποδοσφαιριστές το παιχνίδι είναι μια αγωνιστική πρόκληση για να διακριθούν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ