Μετά από πέντε ολόκληρους μήνες ή αν το προτιμάτε, μετά από 10 «άσφαιρες» συμμετοχές, ο Κέβιν Μιραλάς… συνδέθηκε με το αντίπαλο πλεκτό. Ο 35χρονος Βέλγος που αποτέλεσε μακράν την πιο πολυσυζητημένη μετεγγραφή της ΑΕΛ, μετουσίωσε σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Κάσας (45΄+2), το οποίο εν τέλει αποδείχθηκε «χρυσό» για την ομάδα του.
Οι γαλαζοκίτρινοι έφτασαν στο ζητούμενο χθες βράδυ απέναντι στο Παραλίμνι, επέστρεψαν στις νίκες μετά από τέσσερα παιχνίδια, ανήλθαν στους 18 βαθμούς, παραμένοντας στο κυνήγι μίας θέσης στην πρώτη εξάδα. Αντιθέτως, οι βυσσινί δέχθηκαν την τέταρτη συναπτή ήττα, κόλλησαν στους 11 βαθμούς και αυτομάτως στη ζώνη του υποβιβασμού.
Η ομάδα του Γιανέφσκι, παρά τις μαζεμένες απουσίες, με το ξεκίνημα επέβαλε τον δικό της ρυθμό, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και δικαίως έφτασε στο ζητούμενο. Μετά από καιρό, λειτούργησε πολύ καλύτερα στον δημιουργικό τομέα και εάν ο Κόστιτς δεν κατέβαζε τα ρολά της εστίας σε πέντε φάσεις (Μιλιτσεάνου 11΄, 35΄, Κάσα 52΄, Τσιμπόλα 54΄, Μιραλάς 71΄) εννοείται πως θα έκανε τη… ζωή της πολύ πιο εύκολη στο «Τάσος Μάρκου». Αντιθέτως, η ομάδα του Σατσιά, υστέρησε σε αδρές γραμμές σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια. Ιδιαίτερα στο δεύτερο μισό του χώρου δράσης. Αναζητούσε τον κενό χώρο για να «χτυπήσει», ωστόσο αρκέστηκε στις προϋποθέσεις. Πάντως, κακώς ανακόπηκε ο Ντιαβαρά που έμπαινε μόνος στην περιοχή στο 90΄+1, καθώς ο Φραντζής έχασε τον βηματισμό του και έπεσε μόνος του.
Διαβάστε επίσης:














