aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΠαραλίμνι: Πάλεψε κόντρα σε όλα τα προγνωστικά

Παραλίμνι: Πάλεψε κόντρα σε όλα τα προγνωστικά

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Στο Παραλίμνι κρατούν την καλή εμφάνιση με τον ΑΠΟΕΛ και βλέπουν με αισιοδοξία το μέλλον. Ακόμη και με δέκα παίκτες απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο όπως είναι ο ΑΠΟΕΛ, η Ένωση πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και έφυγε από τη Λευκωσία με τις καλύτερες εντυπώσεις. Το ότι κυνήγησε θετικό αποτέλεσμα κόντρα σε όλα τα προγνωστικά μέχρι το τέλος και λύγισε στο φινάλε, αυτό τα λέει όλα.

Ηττήθηκε, αλλά άρεσε η Ένωση στο ΓΣΠ και έστειλε πολλά θετικά μηνύματα ενόψει της δύσκολης συνέχειας που την περιμένει. Ασφαλώς δεν υπάρχει ικανοποίηση από το αποτέλεσμα, αλλά ο Μαρίνος Σατσιάς δήλωσε περήφανος για τους παίκτες του και την προσπάθεια που κατέβαλαν σε ολόκληρο το ενενηντάλεπτο.

Κόντρα στον ΑΠΟΕΛ απουσίαζαν οι Λουσέρο, Μαυρουδής, Μηχαΐλοβιτς, Κοσμάς και Χριστοφή. Ο Σατσιάς έκανε πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα, αφού ο Κατσιάρης πήρε θέση στη μεσαία γραμμή, ο Λαμί πήρε φανέλα βασικού μετά από καιρό, ενώ ήταν για πρώτη φορά βασικός ο Ισραηλινός αμυντικός Γκόρσια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ