aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Αυτοκριτική, ανάλυση λαθών και πίστη στο πλάνο

Ανόρθωση: Αυτοκριτική, ανάλυση λαθών και πίστη στο πλάνο

Κατώτερη των περιστάσεων και ανέτοιμη αγωνιστικά σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο ήταν η Ανόρθωση στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς. Στην ομάδα της Αμμοχώστου πληγώνει το γεγονός πως απουσίαζε το απαιτούμενο πάθος και η αποφασιστικότητα στις προσωπικές μονομαχίες, αφού η υπεροχή του ΑΠΟΕΛ σε ετοιμότητα και ομοιογένεια ήταν δεδομένα, από τη στιγμή που οι γαλαζοκίτρινοι έχουν στα πόδια τους έξι παιχνίδια περισσότερα.

Απογοήτευση, αυτοκριτική και ανάλυση του των λαθών κυριάρχησαν την επόμενη ημέρα της πρώτης ήττας στη σεζόν, όμως σε καμία περίπτωση μηδενισμός. Υπάρχει πίστη στο πλάνο και τη δουλειά που έγινε από την αρχή του καλοκαιριού και αναγνωρίζεται πως απαιτείται στήριξη, υπομονή και χρόνος για να φτάσει η ομάδα στα επιθυμητά επίπεδα. Άλλωστε, οποιαδήποτε ομάδα με 13 νεοφερμένους ποδοσφαιριστές, νέο προπονητή και αθλητικό διευθυντή είναι αδύνατο να φτάσει το μάξιμουμ των δυνατοτήτων της αρχές Σεπτεμβρίου.

Στο «Αντώνης Καρράς» είναι υποχρεωμένοι να αφήσουν πίσω τους το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ και να κοιτάξουν την επόμενη ημέρα. Ο μαραθώνιος είναι γεμάτος αγκάθια και δύσβατα μονοπάτια. Η Ανόρθωση επιβάλλεται παιχνίδι με παιχνίδι να βελτιώνεται για να μπορέσει να φτάσει στα επίπεδα των ισχυρών ανταγωνιστών της για την κορυφή του κυπριακού ποδοσφαίρου. Το θετικό για τον Ντάρκο Μίλανιτς είναι πως ενόψει της αναμέτρησης με την Καρμιώτισσα την ερχόμενη Παρασκευή έρχονται ενισχύσεις. Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος εξέτισε την ποινή της τιμωρίας του που κουβαλά από πέρσι και θα είναι διαθέσιμος. Οι Χαρογιάν και Φερέιρα αγωνίστηκαν ως αλλαγή με τον ΑΠΟΕΛ, επομένως διεκδικούν φανέλα βασικού, ενώ την πόρτα της ενδεκάδας κτυπούν με αξιώσεις οι Γουαρίς, Ράντονιτς και Σαμπό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ