aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣΠρώτες θετικές  εντυπώσεις

Πρώτες θετικές  εντυπώσεις

Ο αρχηγός της Αναγέννησης, Χρίστος Μάστρου, αποτέλεσε έναν από τους σημαντικούς συντελεστές των δύο καλών εμφανίσεων κόντρα σε ΑΕΛ (0-1) και Ομόνοια (2-2). Ο Κύπριος τερματοφύλακας που μετρά δύο 90λεπτα, στην επιστροφή του στην Α’ κατηγορία, έδειξε τα πρώτα θετικά δείγματα.

Στην τρέχουσα σεζόν θα προσπαθήσει να επαναλάβει ό,τι και την περίοδο 2011-12, όταν -και πάλι στην ομάδα της Δερύνειας με προπονητή τον Αδάμο Αδάμου- εντυπωσίασε παίρνοντας μετεγγραφή στην Ανόρθωση. Στο ματς με την ΑΕΛ νικήθηκε από ένα πέναλτι, ενώ απέναντι στην Ομόνοια δέχθηκε δύο γκολ, το πρώτο από θέση οφσάιντ και το δεύτερο όταν η ομάδα του έμεινε με 10 παίκτες.

Από εκεί και πέρα, οι πράσινοι προετοιμάζονται για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, καθώς το Σαββατοκύριακο θα διεξαχθεί η 3η αγωνιστική. Αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Κυπριανού στο παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής με τον Ερμή στο «Αμμόχωστος», ενώ πολύ δύσκολα θα τεθεί στη διάθεση του Αδάμου Αδάμου ο Ντιαλό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ