Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΠρος διαζύγιο Ανόρθωση και Κετσπάγια, συμφώνησαν ότι διαφωνούν σε μερικά λεπτά!

Προς διαζύγιο Ανόρθωση και Κετσπάγια, συμφώνησαν ότι διαφωνούν σε μερικά λεπτά!

Συμφώνησαν ότι διαφωνούν η διοίκηση της Ανόρθωσης και ο Τιμούρ Κετσπάγια. Η διαφωνία των κυανόλευκων με τον Γεωργιανό προπονητή σε ότι αφορά την απόφαση για ριζικές αλλαγές στο τεχνικό επιτελείο επαναεπιβεβαιώθηκε στο ραντεβού που έδωσαν οι δύο πλευρές το απόγευμα της Παρασκευής (3/6).

Χρειάστηκαν μόλις μερικά λεπτά για να διαπιστωθεί πως η κάθε πλευρά εμμένει στις θέσεις της και ως εκ τούτου δεν μπήκαν καν στη διαδικασία συζήτησης! Με τα υφιστάμενα δεδομένα δεν φαίνεται πως θα ανατραπεί το σκηνικό και το διαζύγιο ανάμεσα στους κυανόλευκους και τον 53χρονο προπονητή μοιάζει πιο πιθανό από ποτέ στη δεύτερη θητεία του.

Ούτε η πλευρά της Ανόρθωσης προτίθεται να διαφοροποιήσει την απόφασή της σε ότι έχει να κάνει με τις αλλαγές στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας, αλλά ούτε και ο Τιμούρ Κετσπάγια δείχνει πρόθυμος να βάλει νερό στο κρασί του. Αντίθετα, η στάση του αποδεικνύει ότι δεν συζητά καν το ενδεχόμενο απόλυσης των στενών συνεργατών του.

Στην ομάδα της Αμμοχώστου ξεκαθάρισαν στον Κετσπάγια ότι τον θεωρούν κατάλληλο για τη θέση του προπονητή, όμως δεν πρόκειται να αναθεωρήσουν τις αποφάσεις που έλαβαν. Πλέον, αναμένονται τα επόμενα βήματα του Γεωργιανού προπονητή, ο οποίος έχει συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο με ετήσιες απολαβές κοντά στις 270.000 ευρώ.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ