Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1Η Λιόν είχε στείλει στη Β' ομάδα τον Μαρσέλο επειδή... αερίστηκε στα αποδυτήρια

Η Λιόν είχε στείλει στη Β’ ομάδα τον Μαρσέλο επειδή… αερίστηκε στα αποδυτήρια

Παρότι αποτελούσε βασικός μέλος της Λιόν, ο Μαρσέλο είχε υποβιβαστεί στη Β’ ομάδα του συλλόγου τον Αύγουστο του 2021, ενώ λίγους μήνες αποχώρησε υπογράφοντας συμβόλαιο με την Μπορντό.

Νεότερα δημοσιεύματα αποκαλύπτουν τον λόγο της καρατόμησης του Βραζιλιάνου αμυντικού και είναι πιθανότατα ένας από τους πιο περίεργους που έχουμε ακούσει!

Ο 34χρονος ποδοσφαιριστής φέρεται να είχε… αεριστεί στα αποδυτήρια μετά τη σοκαριστική ήττα με 3-0 από την Ανζέ, με τη συμπεριφορά του να ενοχλεί τον προπονητή, Πίτερ Μπος, και τον τεχνικό διευθυντή, Ζουνίνιο, που αποφάσισαν να στείλουν τον παίκτη στις ρεζέρβες.

Ο Μαρσέλο είχε βάλει αυτογκόλ στο ματς εκείνο και φαίνεται πως η συνολική του συμπεριφορά (παρουσιάζεται να κάνει πλάκα πέραν του προαναφερθέντος… ανδραγαθήματος) έπαιξε ρόλο προκειμένου να τελειώσει άδοξα η καριέρα του στους «λιονέ».

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ