Μπορεί οι Λος Άντζελες Λέικερς να έμειναν εκτός play-offs στο NBA και η αρνητική τους πορεία να διαφαινόταν εδώ και καιρό, όμως αυτό δεν πτόησε τον κόσμο από το να αγοράζει φανέλες του Λεμπρόν Τζέιμς.
Όσο κι αν φαίνεται, λοιπόν, παράδοξο η φανέλα του «King James» ήταν η πρώτη σε πωλήσεις στο δεύτερο μισό της σεζόν 2021-22, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που εξέδωσε η Λίγκα και η Ένωση Παικτών (NBPA). Όπως είχε συμβεί δηλαδή και στο α’ μισό της χρονιάς.
Πίσω από τον «Βασιλιά» έρχεται ο Τζέιμς Χάρντεν, ο οποίος μετακόμισε από τους Μπρούκλιν Νετς στους Σίξερς, με αποτέλεσμα πολύ οπαδοί τη Φιλαδέλφεια να ενισχύσουν την γκαρνταρόμπα τους με μια φανέλα του «Μούσια». Να σημειώσουμε ότι στην προγούμενη καταμέτρηση, ο Χάρντεν ήταν εκτός πρώτης δεκάδας, για την ακρίβεια ήταν εντέκατος.
Τρίτος στη σχετική λίστα ο Στεφ Κάρι, που έγινε και επίσημα ο παίκτης με τα περισσότερα εύστοχα τρίποντα όλων των εποχών στο NBA. Ο δικός μας Γιάννης Αντετοκούνμπο βρίσκεται στην 7η θέση, ενώ στο πρώτο μισό της σεζόν (σσ. από τις 19 Οκτωβρίου έως και τις 12 Ιανουαρίου) ήταν τρίτος σε πωλήσεις!
Η πρώτη δεκάδα παικτών
- Λεμπρόν Τζέιμς
- Τζέιμς Χάρντεν
- Στεφ Κάρι
- Κέβιν Ντουράντ
- Τζέισον Τέιτουμ
- Τζοέλ Εμπίντ
- Γιάννης Αντετοκούνμπο
- Λούκα Ντόντσιτς
- Τζα Μοράντ
- Καϊρί Ίρβινγκ















