aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΌντεγκααρντ: Πήρε φόρα και έγινε κυρίαρχος τον Δεκέμβρη για την Άρσεναλ

Όντεγκααρντ: Πήρε φόρα και έγινε κυρίαρχος τον Δεκέμβρη για την Άρσεναλ

Ο Μάρτιν Όντεγκααρντ είναι το πρώτο βιολί της Άρσεναλ μέσα στον τρέχον μήνα και έκλεισε το 2021 έχοντας τις καλύτερες επιδόσεις από κάθε άλλον παίκτη της Premier σε ό,τι αφορά τη συμμετοχή στα γκολ!

Ο Νορβηγός μεσοεπιθετικός είχε δείξει από την πρώτη στιγμή πως απολάμβανε την παρουσία του στο Λονδίνο, αισθάνεται σημαντικός στα πλάνα του Μικέλ Αρτέτα και αυτό αποτυπώνεται πλέον στους αριθμούς του και τη συμβολή που έχει στο τελευταίο εξαιρετικό διάστημα των «κανονιέρηδων».

Μέσα στον Δεκέμβρη ο Όντεγκααρντ κατάφερε να έχει 3 γκολ και ισάριθμες ασίστ, συμβάλλοντας στα παιχνίδια απέναντι στις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έβερτον, Σαουθάμπτον, Γουέστ Χαμ, Λιντς και Νόριτς.

Μετά και το 5-0 επί των «καναρινιών» στο «Carrow Road», ο Όντεγκααρντ έγινε αυτός με τη μεγαλύτερη συμμετοχή στα τέρματα για την ομάδα του, συγκριτικά με κάθε άλλον ποδοσφαιριστή στην Premier League.

Η ομάδα του Αρτέτα έχει καταφέρει να πάρει έξι νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, να πετύχει 19 τέρματα, να δεχθεί μόλις τρία γκολ, να σκοράρει 5 φορές back-to-back και να βρεθεί στο +6 στην 4η θέση της βαθμολογίας του κορυφαίου πρωταθλήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ