Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΕΕΚΠΑΕΕΚ: Κοντά σε συμφωνία με δύο Αφρικανούς

ΠΑΕΕΚ: Κοντά σε συμφωνία με δύο Αφρικανούς

Η ΠΑΕΕΚ θα προχωρήσει στην υλοποίηση τεσσάρων μετεγγραφών. Οι δύο, σύμφωνα και με χθεσινές δηλώσεις του προέδρου Κλεάνθη Γεωργιάδη, θα είναι Αφρικανοί ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Πορτογαλία.

Ο μετεγγραφικός σχεδιασμός της προσφυγικής ομάδας περιλαμβάνει σίγουρα την προσθήκη επιθετικού, ακραίου επιθετικού και κεντρικού αμυντικού. Την ίδια ώρα, οι Μασέδο και Γιάνσεν θα αποχωρήσουν οικειοθελώς από την ομάδα της Κερύνειας.

Ο πρώτος επιθυμεί επιστροφή του στη Βραζιλία και ο δεύτερος θα πάει στη Φινλανδία. Στην ΠΑΕΕΚ θα γίνει η προσπάθεια ενίσχυσης του ρόστερ, με την προσδοκία η ομάδα να παρουσιαστεί πιο δυνατή και απαιτητική τον νέο χρόνο, κυνηγώντας μέχρι τέλους την παραμονή της στην Κατηγορία.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ