aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΓΙΑ ΝΑΠΑΚατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος η υπόθεση Μασιά και Κωνσταντίνου

Κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος η υπόθεση Μασιά και Κωνσταντίνου

Μπόλικος θόρυβος για το τίποτα. Η πολύκροτη υπόθεση του πρώην πρόεδρου της Αγίας Νάπας (νυν ατζέντη ποδοσφαιριστών) και πρώην διαιτητή, Δημήτρη Μασιά και του πρώην διαιτητή, Ανδρέα Κωνσταντίνου έγινε «καπνός».

Μετά από απόφαση της Νομικής Υπηρεσίας οι ποινική δίωξη σε βάρος των Μασιά και Κωνσταντίνου αναστάληκε λόγω απροθυμίας των κύριων μαρτύρων της υπόθεσης να δώσουν μαρτυρία ενώπιων του Δικαστηρίου. Οι δύο τους αντιμετώπιζαν κατηγορίες που αφορά αδικήματα σχετικά με συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, συνωμοσία για καταδολίευση και αδικήματα κατά παράβαση του Νόμου περί καταπολέμησης της Χειραγώγησης Αθλητικών Αγώνων και του Νόμου περί Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού. Τα αδικήματα φέρεται να διαπράχθηκαν από τις 3 μέχρι τις 8 Φεβρουαρίου 2020 και αφορούν τον ποδοσφαιρικό αγώνα που έγινε μεταξύ Οθέλλου Αθηένου και Αγίας Νάπας για τη β κατηγορία του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος, στο γήπεδο του Οθέλλου στην Αθηένου.

Παρά τις καταθέσεις που έδωσαν στην Αστυνομία και οδήγησαν μάλιστα στην κράτηση των δύο πρώην διαιτητών ο πρόεδρος του Οθέλλου και ένας ποδοσφαιριστής της ομάδας δεν έδωσαν μαρτυρία ενώπιων του Δικαστηρίου και μάλιστα δεν υιοθέτησαν όσα κατέθεσαν στις Αρχές!

Η μοναδική υπόθεση που αφορούσε χειραγώγηση αγώνα κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ