aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΥπουργείο Υγείας: Μελετά υποχρεωτική μάσκα και τρίτο εμβολιασμό για είσοδο στα γήπεδα

Υπουργείο Υγείας: Μελετά υποχρεωτική μάσκα και τρίτο εμβολιασμό για είσοδο στα γήπεδα

Ένα από τα μετρά που μελετά η επιδημιολογική ομάδα του Υπουργείου Υγείας είναι και το ενδεχόμενο υποχρεωτικής χρήσης μάσκας για είσοδο στα γήπεδα. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, τα μέλη της επιστημονικής ομάδας μελετούν την περίπτωση αυστηροποίησης του μέτρου, αφού τα επιδημιολογικά δεδομένα χειροτερεύουν με αποτέλεσμα να μπαίνει σε κίνδυνο και πάλι η κανονικότητα μας.

Θυμίζουμε πως και στην αρχή, όταν άνοιξαν τα γήπεδα, οι μάσκες ήταν υποχρεωτικές, και το μέτρο όπως όλα δείχνουν θα επανέλθει με τον έλεγχο στις εξέδρες να γίνεται αυστηρότερος.

Όπως λένε οι πληροφορίες μας, η επιδημιολογική ομάδα θα δώσει κάποιο χρονικό διάστημα στους φιλάθλους για να εμβολιαστούν με την τρίτη δόση και αμέσως μετά ενδεχομένως θα εκδοθεί νέα ανακοίνωση από το Υπουργείο Υγείας, με την οποία θα ενημερώνει πως πλέον μόνο όσοι έχουν κάνει και την τρίτη δόση εμβολιασμού θα έχουν δικαίωμα να μπαίνουν στα γήπεδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ