Για προβληματισμό έκανε λόγο ο προπονητής της Δόξας Κώστας Σακκάς, μετά την ήττα (0-1) της ομάδας του από τον Ολυμπιακό. Όπως ανέφερε το γεγονός ότι θα μπορούσε η ομάδα της Κατωκοπιάς να έχει περισσότερους βαθμούς, αλλά δεν τους έχει, σίγουρα φέρνει προβληματισμό, που όμως δεν πρέπει να γίνει πανικός.
Όσα δήλωσε ο Κώστας Σακκάς:
Αρχικά είπε: «Ξεκινήσαμε το παιχνίδι και βρεθήκαμε νωρίς πίσω στο σκορ. Ξέραμε πως θα ήταν δύσκολο γιατί ο Ολυμπιακός όταν προηγηθεί επικεντρόνεται στην άμυνα και κλείνει τους χώρους. Ήμασταν καλύτεροι και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο, κλέψαμε αρκετές μπάλες στο τρίτο του αντιπάλου αλλά η ουσία ήταν στον Ολυμπιακό».
Για τους χαμένους βαθμούς και αν θα μπορούσε η ομάδα να έχει μαζέψει περισσότερους: «Σίγουρα θα μπορούσαμε να είχαμε περισσότερους βαθμούς αλλά δεν τους έχουμε. Αυτό σίγουρα φέρνει ένα προβληματισμό αλλά αυτός ο προβληματισμός δεν πρέπει να γίνει πανικός. Πρέπει να βελτιωθούμε κυρίως επιθετικά».














