aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΔόξα: Δίνει χρόνο στις «εφεδρείες»

Δόξα: Δίνει χρόνο στις «εφεδρείες»

Με πολλά νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα της θα παρουσιαστεί η Δόξα στο σημερινό παιχνίδι με αντίπαλο τον Ακρίτα Χλώρακας στο Μακάρειο (18:00), για την Α’ Φάση του Κυπέλλου. Η ομάδα της Κατωκοπιάς είναι το φαβορί και θα θελήσει να το επιβεβαιώσει στον αγωνιστικό χώρο με την παρουσία της και νίκη-πρόκριση.

Ο Κώστας Σακκάς θα δώσει την ευκαιρία σε ποδοσφαιριστές που θεωρούνται «εφεδρείες» αλλά και κάποιους που προέρχονται από αποχή. Με αυτό τον τρόπο θα θελήσει να διαχειριστεί όλο το έμψυχο δυναμικό αφού θα ακολουθήσει και η δύσκολη έξοδος στην Πάφο, το Σάββατο.

Ποδοσφαιριστές όπως οι Χριστοφή, Καλλής, Σάσι, Βασιλείου, Ντίας, Ολιβέιρα, Οικονομίδης θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι θα πάρουν θέση στο αρχικό σχήμα. Ο Λαφράνς προπονείται κανονικά αλλά δύσκολα θα πάρει χρόνο συμμετοχής σήμερα, ίσως αυτό να γίνει το Σάββατο, ενώ ο Στυλιανού είναι αμφίβολος λόγω μικροενόχλησης που αποκόμισε στο παιχνίδι με τον Εθνικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ