aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGA«Στην προπόνηση της Μπαρτσελόνα δεν επιτρεπόταν αγγίξουμε τον Μέσι»

«Στην προπόνηση της Μπαρτσελόνα δεν επιτρεπόταν αγγίξουμε τον Μέσι»

Ο Ζαν-Κλερ Τοντιμπό είχε εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του στην Τουλούζ και είχε αναγκάσει τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα να κινηθούν για την απόκτησή του και να τον κάνουν δικό τους για μόλις ένα εκατομμύριο ευρώ.

Ο νεαρός Γάλλος αμυντικός ήταν από τους πολλούς τυχερούς που βρέθηκαν συμπαίκτες με τον Λιονέλ Μέσι. Μπορεί με τους Μπλαουγκράνα να αγωνίστηκε σε μόλις πέντε παιχνίδια, καθώς οι δανεισμοί του σε άλλες ομάδες ήταν συνεχείς και δεν υπήρξε η εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του από τους προπονητές της Μπαρτσελόνα.

Ο Τοντιμπό παίζει πλέον στην πατρίδα του με την φανέλα της Νις και σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην περίοδο που πέρασε στην Καταλονία και τις συνθήκες που επικρατούσαν στις προπονήσεις με τον Λιονέλ Μέσι.

Ο 22χρονος είπε συγκεκριμένα: «Στην Μπαρτσελόνα δεν επιτρεπόταν να αγγίξουμε τον Μέσι. Αυτό ακούγεται εξωπραγματικό, αλλά είναι η αλήθεια. Έπρεπε να είμαστε προσεκτικοί, είναι φυσιολογικό. Είναι ο καλύτερος όλων των εποχών. Δεν θες να τον τραυματίσεις».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ