aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΟμόνοια: Κτύπησε και την πόρτα της Ανόρθωσης για το «Αντώνης Παπαδόπουλος»

Ομόνοια: Κτύπησε και την πόρτα της Ανόρθωσης για το «Αντώνης Παπαδόπουλος»

Στον «αέρα» είναι η συνεργασία της Ομόνοιας με τον ΓΣΠ, αφού εδώ και μήνες προκύπτει διαφωνία ανάμεσα στη διοίκηση των πρασίνων και τη διεύθυνση του γηπέδου. Στην ομάδα του «τριφυλλιού» θεωρούν ότι υπάρχει υπερχρέωση στην παραχώρηση του γηπέδου από τον Γυμναστικό Σύλλογο Παγκύπρια και ζητούν μακροπρόθεσμο πλάνο συνεργασίας πέντε ετών με συγκεκριμένους όρους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση των πρωταθλητών έχει εδώ και μέρες στείλει επιστολή στη διεύθυνση του ΓΣΠ, ζητώντας αναθεώρηση της υπάρχουσας συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών. Προκύπτει, επίσης, διαφωνία στη διαχείριση του κυλικείου του γηπέδου στους εντός έδρας αγώνες της Ομόνοιας, στις θέσεις των VIP (boxes) και στους επιτηρητές.
Η διοίκηση Σταύρου Παπασταύρου δείχνει αποφασισμένη να αναπροσαρμόσει τους όρους συμφωνίας της με το ΓΣΠ και πρόθυμη να «ξενιτευτεί» εάν δεν βρεθεί η χρυσή τομή. Πληροφορίες του Goal.com.cy αναφέρουν ότι κτύπησε την πόρτα της Ανόρθωσης, ώστε να διερευνήσει κατά πόσο είναι εφικτό να χρησιμοποιήσει το «Αντώνης Παπαδόπουλος». Αφού για διάφορους λόγους εισέπραξε αρνητική απάντηση στράφηκε προς την επιλογή του ΓΣΖ.

Από πλευράς ΓΣΠ είναι ανένδοτοι για αναπροσαρμογή των όρων χρησιμοποίησης του γηπέδου με οποιαδήποτε ομάδα, ενώ στην εξίσωση μπαίνει και το υπόλοιπο 300.000 ευρώ που οφείλει η Ομόνοια στον Γυμναστικό Σύλλογο Παγκύπρια. Το ίδιο σκηνικό υπήρχε και πέρυσι, όμως εν τέλει Ομόνοια και ΓΣΠ έβαλαν νερό στο κρασί τους, κάτι που δεν αποκλείεται να συμβεί και φέτος σε συνάντηση που αναμένεται ότι θα έχουν λίαν συντόμως.

Θυμίζουμε πως τον περασμένο Ιανουάριο οι πράσινοι κατέβαλαν το ποσό των 508.000 ευρώ στον ΓΣΠ για οφειλές χρησιμοποίησης του γηπέδου τα προηγούμενα χρόνια. Βάσει παλαιότερης συμφωνίας που υπήρξε ανάμεσα στο «τριφύλλι» και τον ΓΣΠ η Ομόνοια θα εξοφλούσε το χρέος ενοικίασης του σταδίου όταν θα συμμετείχε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ